Jordbävning..

Under natten till idag så fick vi uppleva en jordbävning här i Wellington. Det började dundra där nere och sängen börja skaka. Fatta först inte vad som hände och vi kände bara av den i några sekunder. Detta var vid 02:00 tiden något. Två timmar efter det skulle det tydligen vart ett efterskalv, men det kände vi inget av då vi sov som stockar båda två.


Tjohej!

Red Rocks

Goder kväller!

Nu sitter jag i sängen och gör inget mer än att väntar på att klockan ska bli 18:00 så att jag ska vandra iväg till jobbet. Allt är sej likt här borta.  :) Det är full rulle med jobb, utflykter och allt sådant där. Hur har ni det där hemma i Sverige?

För lite mer än en vecka sen när både jag och Per va lediga så tog vi bussen till Island Bay. När vi kom fram så gick vi igenom en park och så kom vi fram till havet. Vi följde stranden ett tag och till slut kom vi till vad vi åkte dit för. Nämligen Red Rocks. Det är några klippor som ligger utmed kusten som färgats röda av järnhalten i vattnet. Jag trodde att de skulle vara mycket rödare än va de va, men det var roligt att se ändå. :) Efter vi stått där och fotat lite så fortsatte vi gå en bit. Till slut kom vi fram till en sälkoloni. De va så söta. De låg lite överallt på klipporna och mådde bra i solen.
När vi såg en som låg ensam så tänkte jag att jag skulle gå lite närmare den för att få en riktigt bra närbild. Jag gick närmare och ställde mej bakom en sten. Inte för att stenen skulle vara till stor hjälp om den bestämde sej för att komma och äta upp mej, men ändå.. Det kändes tryggare. Jag stod still ett tag för att den inte skulle tro att jag ville honom illa, men det hjälpte inte då han morrade argt när jag tog fram kameran. Han kanske va rädd att jag skulle slänga en sten i huvve på han eller kanske han bara va trött på papparazzis. ;) Söt var han ialla fall. Den dagen var en lyckad dag.

Nu närmar sej klockan jobbdags.. Puh..


Ha det bra!

                                  
                                                                  Red Rocks, bilden tagen av mej 9/8-2009


                                    
                                                            En himlans söt filur, bilden tagen av mej 9/8-2009

RSS 2.0