Bokat resa..

Ni läste rätt. :) Idag har jag och baby bokat resa till sydön. Fan va roligt det ska bli, jag längtar redan. Vi kommer åka härifrån Wellington den 3:e december och komma tillbaka hit den 12:e december. Det kommer bli underbart.

Dagarna rullar annars på som vanligt här hos oss. Jobbar för det mesta som vanligt och har nu börjat räkna ner dagarna tills jag slutar. Bara två månader kvar nu. Den dagen jag slutar, den glädjen säger jag bara. Jag är så trött på stället så det finns inte. Om jag inte hade behövt pengarna så hade jag slutat redan efter första veckan, haha. Då kan ni lista ut hur mycket jag tycker om mitt jobb.

Vart är sommaren? Träden har börjat blivit gröna och det är ett tecken på att den är på väg ialla fall. Dock orkar jag inte vänta, jag vill ha sommar NU! De senaste dagarna har det varit regn och rusk och hur tråkigt som helst..


Idag har jag varit ledig hela dagen och jag är ledig ända fram till 18:30. Vid den tiden ska jag infinna mej på restaurangen för ett kvällspass. Dvs om en timme.

Puss och Kram ♥

 

             
                                Interislander, färjan vi kommer åka med över till sydön! ♥


Fredag =)

Äntligen fredag! Eller va säger ni?

Eller ja, egentligen inget för mej att hurra för då jag ska jobba ikväll. Som vanligt känner jag inte för det, men får försöka se på det positivt ändå. Det blir ju lite mer pengar in på kontot. Och när jag skriver lite mer så menar jag verkligen liiiite. Haha, lönen man får här känns nästan som ett skämt. På alla sätt och vis så ser jag verkligen fram emot den dagen jag hittar ett vettigt jobb med bra lön, bra arbetstider och framförallt bra människor man kommer överens med. Om jag nu kommer hitta ett jobb i framtiden. Just nu känns det inte så då jag inte ens vet vad jag vill jobba med. Jag har ingen som helst aning vad jag vill pyssla med och jag får snart paniken. Är det bara jag som har detta problem?

Jag får hålla tummarna för att jag en dag kommer på detta mysterium..


I nuläget får man ta dagarna som de kommer och försöka uthärda de månader som är kvar på "Little India".  :)




Waiheke

Sitter här i sängen nu och väntar på att klockan ska ticka på så att det blir dags att vandra till jobbet. Det känns som det är det enda jag gör om dagarna. Tråkigt väder är det idag också med regn och rusk. Sådana här dagar kan jag inte låta bli att längta tillbaka till Waiheke. Under de första dagarna efter vi kom hit till Nya Zeeland åkte vi ut till ön Waiheke och stanna där i ett par nätter. Det var helt underbart. Sol varenda dag, förutom den sista, havet några hundra meter framför vårat boende och ja, det var helt enkelt underbart. Vi funderar faktiskt att åka ut till ön igen dagarna innan vi åker hem till Sverige. Så vem vet, denna jul kommer kanske att spenderas på badstranden. Mysigt!


Nu ska jag fortsätta drömma vidare och så ska jag snart ge mej ut i regnet. Vill inte..

Bye Bye!


Vissa dagar är bättre än andra.

Frustrerad är det rätta ordet på hur jag känner mej just nu.





Punkt slut.


Efter..

..många om och men så har bubben gått med på att kika på ett avsnitt av "Sopranos".   :)
Idag är jag ledig hela dagen, men ikväll vid 18:30 är det slut på friden. Då ska jag jobba igen.. Bäst att ta vara på tiden nu innan jag måste iväg.


Aja, nu börjar "Soppe".


Bye Bye

Grattis Sara

Idag den 22 september 2009 fyller min bästa vän Sara 21 år! =)


Grattis gumman!
Hoppas du får en grymt bra dag idag.

Massa kramar ♥

Inspektion

På fredan kommer landlorden hit och ska kika på lägenheten. Då jag är ledig under dagen idag får jag se till att städa, städa, städa..

Lika bra att sätta igång direkt så att det blir gjort..


Puuh...

"Up"

Hello everybody!

Igår blev det ingen uppdatering då jag knappt var hemma på hela dagen. Igår var det ju söndag och då var det min och Pers lediga dag. Som tur va så var vädret strålande fint igår så vi var ute i stort sett hela dagen. Hur härligt som helst. Vi köpte med oss en varsin macka från subway och tog med oss den och gick ner till havet och satte oss och stekte lite i solen. Där satt vi och snacka i några timmar och jag tror faktiskt att solen tog lite grann. Hoppas på mer sol framöver.

Vid 18:00 var vi på bio. Filmen vi såg heter "Up" och det är en ny pixar film. Riktigt skön 3D film som rekommenderas att ses av er som gillar pixar filmer, eller dataanimerat överhuvudtaget. Jag ger ialla fall tummen upp för den filmen. Som vanligt med barnfilmer så var den lite sorlig. Höll nästan på att böla, men jag klarade mej, haha.

Om 45 minuter ska jag infinna mej på jobbet. Orkar inte idag, men som tur är så jobbar jag bara lunchen och så är jag ledig ikväll. :)

Dags för mej att börja göra mej iordning.
Ha en bra dag!


// Sofie


Godnatt

Nu ska det sovas..  zzz...




All Blacks

Klockan är nu 00:51 och jag väntar på att Per ska komma ut ur duschen så vi kan kika på ett avsnitt av "Sopranos". ♥

Ikväll blev det inte så himla mycket jobbande då det inte var så mycket folk i farten. Fick gå hem redan vid halv tio. Det var tydligen en rugby match idag, Wellingtons lag All Blacks mot sydafrika, så många satt nog bänkade framför tv:n kan jag tänka mej. All Blacks förlorade och kommer nu inte vidare till världsmästarskapet. Eller vad det nu är de inte går vidare till. Bättre lycka nästa gång.

Ah, nu hör jag att baby är på g.  :) 


Sopranos nästa


Siberian Husky

En av de finaste hundarna som finns tycker jag är Siberian husky. De är så otroligt vackra. Jag skulle verkligen inte ha något emot att äga en sådan här sötnos.




                               




Måste springa till jobbet nu..


Sopranos

The Sopranos är en amerikansk serie som handlar om den italienska maffian i New Jersey, USA. Första avsnittet jag såg så lyckades jag somna. Vet inte om det var för jag var uttråkad eller om jag bara var riktigt trött. Men nu för tiden när vi kikar på den somnar jag inte. :) Tycker faktiskt att serien är riktigt bra. Det är otroligt vilken makt maffian har.


Något att se på om ni har tråkigt någon dag..


                    

090912

God morgon världen!

Jag är uppe tidigt för att vara mej en lördags morgon. Vanligtvis brukar jag sova längre, men idag vaknade jag vid elva och var ändå rätt så pigg. Det låter kanske inte tidigt för er, men det är det för mej, thihi.

Igår kväll jobba jag 18:00 - 22:40. Det var inte så grymt mycket folk, men det var ändå så att det fanns saker att göra i stort sett hela tiden. Ikväll jobbar jag också och idag kommer det säkert bli en del. Tror vi hade någon bokning och så. Imorn är jag ledig och det är baby också. ♥ Då ska vi nog gå på bio på kvällen. Mys pys. Om det blir fint väder så ska vi kanske ut och hitta på något, annars blir det att baka kanske. Det var ett tag sen jag gjorde det och jag har länge tänkt göra det fast tiden har inte riktigt funnits till för det än. Doften av nybakat är så himla god tycker jag, muuums.

Idag innan jobbet har jag inga planer på vad jag ska dola med. Kanske tvätta? Eh, jag får se vad som händer.



/ Sofie

11 September 2009

Idag är det 8 år sedan terroristerna flög in med flygplanen i World Trade Center, New York. Tiden går så jädrans fort, den bara rusar förbi. Jag kommer ihåg att jag var i skolan när nyheten träffade oss. Dock så fick man ingen riktig uppfattning om vad som hänt innan man kom hem och såg det själv på tv:n. Det är så sjukt att det finns så många onda människor här i världen. Sådana som förstör för så många andra bara för att de ska bevisa något..? Sjukt, sjukt..

Om några minuter ska jag bege mej ut i regnet för att gå till jobbet. Har ingen lust att röra på mej alls egentligen, men bara jag kommer dit går det bra. Nu i helgen är det mârten hemma i Torsby. Det skulle vart så mysigt att vara där. Det är ju ändå som en liten tradition att gå och kika bland alla saker som människor drar dit för att sälja. Jag får försöka vara där nästa år. :)

Ha en trevlig kväll allihopa!



So long!

                                     


090909

Hejsan!

Idag blev det till att börja med sovmorgon till klockan halv tolv. Underbart! Efter en halvtimmes serie som började vid 12:00 så vandrade jag och älskling ner till jobbet mitt och åt lite lunch. Det var riktigt gott och vi gick mätta och belåtna därifrån. Annars har det inte hänt så mycket mer idag då klockan bara är runt tre. Skulle behöva städa och plocka, men orken till det finns inte riktigt. Ikväll vid 18:30 ska jag infinna mej på restaurangen för ett kvällspass och då vet jag ialla fall vad jag ska göra i några timmar.

Vädret är tråkigt, grått och blåsigt. Jag vill att sommaren ska komma.

Nu ska jag fråga bubben om han vill kika på någon serie med mej. Hoppas kan man ju alltid att han är up for it.


Puss och Kram

RSS 2.0