Hemma igen..

Som rubiken lyder är jag hemma igen. Har varit en ganska stressig dag på jobbet och det känns nu skönt att komma hem till sitt krypin och få slappna av lite. Det blir inte så länge jag ska sitta still för det finns en del disk och annat jag måste ta tag i. Men efter det är klart ska jag slappa hela dagen lång. Eller ja, försöka göra det ialla fall. Ikväll är det som sagt tv som gäller några timmar och sen blir det myskväll med min prins.


Det är lika bra att jag sätter igång med allt som ska göras nu, annars har jag en känsla av att det inte kommer bli gjort idag..

Trötter..

Nu är det måndag igen och jag är trött som en gnu. Dock måste jag hålla mej vaken eftersom jag ska vandra till jobbet om ca 40 minuter. Som skönt är så jobbar jag bara över lunchen idag och får hela kvällen ledig. Inte helt fel. Det är "Desperate" ikväll och det ska jag kika på. Städa skulle jag också behöva, usch va tråkigt.

Ute är vädret grått och regnigt. Riktigt kallt är det i luften också. När man ser alla sommarbilder de skickar hemifrån kan man inte låta bli att längta efter sol och värme.

Adjö!

Besviken

Fasen vilken otroligt pissig dag det varit idag. På jobbet är de sura och det är så himla synd att det är så då det drar ner stämmningen något så oerhört. Kan man aldrig hitta ett bra jobb där man trivs? Ska de vara så svårt? Jag börjar klockan 19:00 ikväll och jag har verkligen ingen lust.. Får väl försöka måla på mej ett leende innan jag går dit.

Är besviken på dagen helt enkelt. Skit..


Hejdå!


Mc Donalds

Grått och regnigt ute idag. Usch och fy. Har man tur kanske det spricker upp till solsken senare under dagen. Igår blev det ingen promenad på eftermiddagen efter jag kommit hem från jobbet. Det blev att ligga och mysa och läsa istället. Dock tänkte vi ta en liten promenad senare på kvällen, till Mc Donalds, men just när vi skulle till att göra iordning oss ringer de från Little India och säger att jag ska jobba. Så det fanns inte så mycket mer för mej att göra än att stressa mej iväg dit för några timmars jobb. Det var lite mer folk igår än vad det varit de senaste kvällarna så det blev lite mer spring. Fick även en del dricks igår, men såklart får man inte behålla det själv utan det ska läggas i "dricks muggen". Det är tråkigt. Häromdagen fick jag äntligen mitt IRD-nummer. Man måste ha ett sådant för att kunna få lönen in på sitt konto. Så nu väntar jag på lön, lön, lön. Då det är grymt dåligt betalt så blir det knappt någon lön, men man får väl vara glad för det lilla. :) Jag ska ta mej i kragen och fråga på jobbet om det finns möjlighet att få mer timmar. Det skulle ju vara riktigt bra. Vi får la se idag om det finns något bra tillfälle att ställa frågan. Jag har frågat en gång förut, men då fick jag inget vettigt svar tillbaka.

Snart ska jag göra mej iordning för jobbet. Idag vet jag med säkerhet att jag jobbar både lunch och kväll. Detta väder kanske lockar in mer folk? Hoppas att det finns något att göra hela tiden så tiden går fort. Älskling ligger bredvid mej och sover. ♥ Så söt så. Nu ska jag pussa på honom och sen ska jag skutta och göra mej iordning.


See you later!


Vart tar tiden vägen?

Denna vecka har gått så otroligt fort. Det är redan torsdag liksom. Vart tar tiden vägen? Det ser ut som det kan bli en solig dag idag. Man kan ju alltid hoppas på det ialla fall. Igår på jobbet var det typ lika lugnt som det var i tisdas kväll. Det resulterade i att det inte blev många timmars jobbande, attans! Ikväll är jag ledig om de inte säger något annat. Kanske blir det en mysig promenad med Baby i eftermiddag. ♥ Skulle vara riktigt skönt att komma ut och röra på sej lite.

Nu måste jag göra mej iordning innan jag ska springa till jobbet.


Ha en fin dag allihopa!


Jobbet nästa

Nu sitter jag i sängen och väntar på att klockan ska bli 18:00 så jag kan vandra iväg till jobbet. Igår på kvällen var det lugnt när jag jobbade och jag hoppas att det blir det ikväll också. Det är mörkt ute och kallt är det. Solen har varit framme under dagen och det har varit härligt. Den värmer ju lite ändå fast det är vinter och tur är väl det. Längtar lite tills det blir sommar här borta och man kan gå utan den tjocka vinterjakan. Ska se till att bli riktigt brun och fin innan vi åker hem till Sverige igen.  :)

                               
                                                           Det är du och jag på andra sidan jorden Baby ♥



Flyga Drake

Nu ska jag lägga mej och läsa "Flyga Drake". Har nyss börjat i den och so far so good. I övrigt så är jag lite trött och det ska bli riktigt underbart att få lägga huvudet på kudden. Jag jobbade några timmar ikväll och det var knappt en människa som kom och åt. Kanske beror på att det varit en rugby match mellan All Blacks (Wellingtons rugbylag) och Frankrike som spelats ikväll. Igår däremot så var det hur stressigt som helst på jobbet. Sprang runt som en vilsen höna hela kvällen lång. Förut idag så ringde pappa. ♥ Som vanligt är det alltid roligt när man pratar med släkt och vänner där hemma i Sverige. Saknar dem alla. ♥

Nu väntar kudden och boken!
Ha det fint alla och hoppas att ni haft en bra midsommar.


Gonatt

Nu ska jag lägga mej och sova. Underbart ska det bli.



Sov sött!


Vinter

Tiddeloo allesamman!

Tiden går så otroligt fort så jag kommer knappt ihåg att skriva i bloggen. Men nu har jag ialla fall satt mej ner och ska försöka få skrivet några rader. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att jobba och vila. Jag ska även vandra till restaurangen för ett kvälls pass om någon timme. Känner egentligen inte för att jobba mer idag, men sånt är livet. Idag har Per varit på en till intervju. Hoppas att de som intervjuade honom ringer i slutet av veckan med goda nyheter. :)
Vädret idag har varit grått och kallt. Det känns att det är vinter. Inte i närheten av svensk vinter med snö och allt, men det är att lite ruggigt nu om dagarna. Va mysigt det skulle vara med snö.

Innan jag går till jobbet ska jag blunda en stund och drömma mej bort.

Kramar

Havet

Igår var det en mysig dag. ♥ Det blev Indiskt till middag och gott var det. Hallonpaj bakades det på kvällen och den blev god den också. Idag är det måndag igen och om ca en halvtimme ska jag vandra till jobbet. Solen skiner där ute och det verkar vara riktigt nice väder. Sådant gillar jag. Om solen fortsätter att skina så ska jag och Per gå ner till havet och sitta en stund efter jag slutat jobba. Vi brukar göra det ibland och då brukar vi ha med lite bröd som vi matar änderna med. De är så söta. Fiskmåsar brukar även dyka upp och försöka fånga några brödsmulor. Idag förutom jobbet blir det nog en ganska lugn dag. Det är skönt det med ibland. Jag har lyckats få ont i min ena axel också. Ingen aning om hur det kan ha gått till, men jag antar att jag sovit på något konstigt vis.

Himmel och pannkaka vad tiden går fort. Dags att göra sej iordning för jobbet.


See you later!


Grattis Baby ♥

Idag, den 14 juni, fyller min älskling 24 år. Grattis Baby. ♥ Är glad att jag är ledig idag så jag får spendera dagen med honom. Mys pys hela dagen lång.

Jag hann inte riktigt med att skriva ett inlägg igår utan det får bli idag istället. Det är mycket att göra om dagarna så jag hinner knappt tänka på att uppdatera bloggen. Ska försöka bättra mej på den punkten. Vädret är grått och trist. Hade tänkt att ta en liten promenad idag, men det får nog bli en annan dag istället. Fast som man fick höra så många gånger när man hade gympa i skolan: det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, det kanske stämmer? Fast även om det skulle stämma så får promenaden vänta. :) Idag blir det nog indiskt till middag och på kvällen ska det bakas hallonpaj. Mums, mums! 


                                            
                                                                                             Jag älskar dej!

En lång dag

Det har varit en lång dag idag. Den har mest bestått av jobb. Vilket har resulterat i att jag är helt slut. Det får bli ett längre inlägg imorn. Sovmorgon imorn också, underbart!


Sov sött!

Grå dag

Nu är klockan halv elva på kvällen här i Nya Zeeland och vi ska snart göra oss några mackor till kvällsmat. Lite sent att äta kanske, men så blir det ibland. Idag har det varit en grå och regnig dag. Hoppas på bättre väder imorn. Har jobbat lunch och kvälls pass idag och nu går ögonen runt i skallen på mej. Ska bli riktigt skönt att sova sen. Fast först ska jag kika på lite "Friday Night Lights" avsnitt. Den serien var ju så bra så den är lätt värd att se på igen.

Nu ska jag gå ner och hjälpa baby med mackorna. ♥

Ha det fint och sov sött!


Clear eyes..

                                                                       Clears eyes, Full hearts, Can´t lose








Hallongrottor

Söndag idag. Det betyder att jag varit ledig hela dagen. Förutom att vi var ute till Warehouse och handlade lite förut så har jag tagit det piano hela dagen. Myst med älskling en hel del också. ♥ Me like! Igår var det Sveriges nationaldag också. Grattis Sverige, eller hur man nu än säger. :) Här på Nya Zeeland var nationaldagen den 6:e februari och det var massa, massa folk som klädde ut sej till allt möjligt. Det var roligt att titta på. Jag har aldrig tyckt att det varit stor uppståndelse kring nationaldagen i Sverige som det är t.ex i Norge eller Irland och här. Det är ju liksom fest hela dagen typ med massa parader och utklädda människor. Fast det kanske är det på vissa ställen i Sverige också? Jag har inte en blekaste aning. Under mina år i de norra Värmländska skogarna har jag då aldrig firat nationaldagen. Inget intressant för er att veta men ändå..

Idag har dagen varit mycket bättre än igår. Då var det en sådan där irriterande fnurra på tråden som det kan vara ibland. Huvudsaken är att det känns bättre nu. Igår innan jag vandrade till jobbet hann jag med att baka. Hallongrottor bakade jag och goda blev de. :)

Mina ögonlock känns tunga även om jag sov rätt så länge imorse. Det står kanske inte på förän John Blund sitter på min axel.

Törstig blev jag nu också. Det enda som kan hjälpa mot det är att hasa sej ner och dricka ett glas med kallt vatten. Ja, så får det bli.


Bye Bye!


Upp och ner

Igår var en bra dag och idag är en mindre bra dag. Allt känns upp och ner. Jag avskyr sådana här dagar, men jag antar att vardagen består av sådant också. Ibland kan det vara så svårt att uttrycka sej.

Nu ska jag lägga mej och vänta på bättre tider..
Godnatt & Sov gott!

En bra dag

Idag har det varit en bra dag! Klockan 10:00 i morse fick jag håret mitt klippt. Nu är det fräscht och fint. Det var på tiden att det blev klippt då det var ett antal månader sedan. Vid 12:00 började jag jobba och det gick fint. Mycket folk = spring i bena. Vid halv tre sa jag hejdå till mina arbetskamrater och vandrade hemåt. Solen har varit framme hela dagen och det har varit varmt och skönt. När jag väl kom hem diskade jag undan lite disk som tog upp all plats på diskbänken, skrev mail och myste med baby. ♥ Till middag idag blev det kyckling och pasta. Riktigt gott var det! Vid 18:30 befann jag mej på restaurangen igen för att jobba. En hel del folk var det, men inte alls lika stressigt som på fredagen förra veckan. Jag kom därifrån vid 22:10 och om jag ska vara helt ärlig så är jag nu helt slut i huvudet.  

Nu så här på kvällingen efter jobbet har jag ätit glass och mått bra. Det blev ett perfekt avslut på en bra dag.
Innan jag faller in i min skönhetssömn ska jag läsa lite. Boken är riktigt spännande.


Godnatt allihopa och sov sött..

Varma mackor

Just i detta nu befinner jag mej på övervåningen nedkrupen under täcket i en varm säng. Det är inte helt fel. Jobbandet idag gick bra och under de två och en halv timmarna jag var där var det fullt ös medvetslös hela tiden. På vägen hem från jobbet stannade jag vid en frisörsalong och beställde tid för klippning. Så imorn klockan 10:00 kommer mitt hår äntligen få den makeover som är så behövlig. Tummen upp för det! Hela morgonen och dagen har solen varit framme och skinit på oss här på andra sidan klotet. Det var varmt och skönt när jag vandrade hemöver efter det korta stoppet på salongen. När jag och Per bestämde oss för att gå ut en sväng var det till en början solsken, men det stod inte på förän solen gick i moln och det började blåsa och bli kallt. Typiskt! Vi gick till "National War Memorial" byggnaden som ligger en liten bit från oss. Vi gick in där och tittade runt en stund. De hedrade de som dött i första och andra världskriget. När vi vandrat klart inne i lokalen gick vi hemöver igen. Det blev en liten stund vi var ute i alla fall. Alltid något.

Ikväll har jag varit ledig hela kvällen och det är ganska skönt faktiskt. Jag och älskling tänkte snart lägga oss och kika på serien "Six feet under". Någon som tycker den är bra? Jag har hört talas om den och den ska tydligen vara ganska bra. Jaja, vi får ge den en chans i alla fall. Varma smörgåsar pratade vi även på att göra nu ikväll. Det är ju så himla gott.

När jag nu kom att skriva om varma smörgåsar tror jag att jag ska hoppa upp från sängen med detsamma och springa ner och sätta på ugnen. Varma mackor och "Six feet under" är det som gäller!

Ha en underbar kväll!


Sol

Solen skiner i Wellington idag och det ser ut att bli en underbart fin dag. Om det är lika fint väder när jag slutar jobbet vid två ska nog jag och baby gå på en promenad. ♥



                                                                            

Mätt som en plätt

Jag har precis ätit mat och nu är jag proppmätt. Det blev tortellini med pesto idag, mums! Den tid jag har kvar innan jag ska vandra till jobbet ska jag spendera på att ligga i sängen och göra i princip ingenting. Eller jo, boken kommer kanske till användning. Även om jag är ledig några timmar mellan passen jag jobbar så tycker jag inte att jag hinner med någonting. Jag hade ju tänkt baka idag, men det blir inget av med det. Det får jag göra till helgen istället. Tiden liksom bara rinner iväg.

Idag har Per varit på intervju och de skulle höra av sej till honom till veckan som kommer. Han sa att det kändes bra ialla fall vilket är ett plus.  :) Nu är det bara att hoppas, hoppas, hoppas.

Jag har ingen fantasi just nu. Den försvann nog med tiden..
Vi hörs!

                                     


Prat i nattmössan

Klockan är nu ganska mycket och jag ska snart krypa till kojs. Idag har det gått bra att jobba både på lunchen och på kvällen. Det känns underbart. När jag slutade vid 14:10 så kom Per och mötte mej.♥ Vi vandrade runt lite och till slut hittade vi ett par skor till honom. De var jätte fina och han kommer bli så stilig så imorn när han ska iväg på intervjun. Idag fick det bli inget mindre än pizza till middag. Onyttigt, men ack så gott! Det blev inget bakande idag då tiden liksom inte räckt till. Får försöka göra tid för det imorn. Tänkte baka hallongrottor och när man väl börjat med dem är de snart klara. Nu känns det som jag svamlar i nattmössan igen. Ska snart, snart sova, men först ska jag läsa några sidor.



Godnatt på er!

Mardröm

Imorse vaknade jag upp efter att ha drömt en mardröm. Jag avskyr att vakna upp helt rädd och att man knappt inte vågar öppna ögonen ifall drömmen på något konstigt vis skulle blivit sann. Haha, ja så känns det ialla fall de första minuterna. Efter ett tag kunde jag somna om igen och då var det bara roliga drömmar som min hjärna producerade. Vid halv tio ringde klockan och jag låg och drog mej till kvart i. Skulle gärna stannat kvar, men jag var faktiskt riktigt utvilad när jag vaknade så det var inga problem att ta sej ur sängen. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli närmare halv tolv så att jag kan vandra till jobbet. Jobbar lunch pass hela veckan och även några kvällar. Solen verkar ha letat sej fram idag också. Härligt, härligt! Idag efter min och Pers shopping runda ska jag kanske baka lite om jag hinner. Det är så roligt.  :)


See you later!

Inga element

Igår (söndag) var jag ledig precis hela dagen. Det var underbart att få vila ut ordentligt och jag kan lova att jag inte gjorde mycket annat än att ta det lugnt. Även idag är jag ledig då det är röd dag här i Nya Zeeland. Jag har tagit det lika lugnt idag som jag gjorde igår. Igår kväll tittade vi klart på serien "Friday night lights" och nu kan jag knappt vänta tills vi kommer se de andra säsongerna. Imorn efter jag slutat jobbet kommer Baby ner till restaurangen och möter upp mej. ♥ Vi ska försöka hitta ett par skor som han kan ha till sina nya kläder. Han ska på intervju till onsdan. :) Roligt, roligt. Jag är säker på att det kommer gå så bra så.

Det är kallt i lägenheten och då det inte finns några element i denna lägenhet vet vi inte riktigt hur vi ska få upp värmen, haha. Det löser sej nog på något vis. Det gör det alltid.

Nu ska jag hoppa ner under täcket och läsa lite.
Ha det bra!

RSS 2.0