Sommarkänsla

Fredag igen. Är det bara jag som tycker tiden går läskigt fort? Egentligen gör det inget om tiden rullar på nu i oktober och november då jobbet tar upp nästan all min tid. Men i december får det gärna gå saktare. Tänk va underbart med en månads ledighet i strålande sol innan man åker hem till kalla Sverige igen. Fast visst har vintern sin charm den också. Det har ju inte varit en vinter med snö här utan här bestod den mest av regn. Så snö ser jag även fram emot att få skåda när jag kommer hem. :) Nog med vintriga tankar nu och fram med sommriga ena i stället. Idag när jag vandrade till jobbet för att jobba lunch passet så kunde jag känna lukten av grönska. Det kallar jag sommarkänsla.


Det är lite lustigt att vi går mot sommar här på Nya Zeeland och ni där hemma i Sverige går mot vintern.. Så det kan va..


Flumm, flumm som vanligt.
Kram Kram

Nudlar

Hem ljuva hem..

Har precis kommit ut ur duschen. Jag håller på att koka upp lite vatten så att jag kan göra mej lite nudlar. Är lite hungrig så här på kvällskvisten. Innan jag klev in i duschen kom jag hem från jobbet. Var rätt lugnt ikväll så jag fick sluta redan vid 21:15.

Jag orkar inte sitta still just nu.


Tjohej!

RSS 2.0